“Acımasız terör saldırılarını lanetliyoruz”

13 Aralık 2016 16:08

Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Osman Akçil; İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırıyı kınadı.

Akçil’in mesajı şöyle: “Öncelikle İstanbul Beşiktaş’da meydana gelen hain saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyorum. Hain terör örgütünün hiçbir şekilde amacına ulaşamayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum. “Dün akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş'ta Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki Süper Lig maçı bittikten sonra art arda yaşanan terör saldırılarını lanetliyoruz. İki patlamada şehit olan 30’u polis, 38 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Son dönemde artan terör saldırılarını gerçekleştirenler bilmelidirler ki, Türkiye 79 milyonuyla birliktedir, bütündür. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet vazgeçilmezimizdir. Bu terör saldırıları Türkiye’yi bölme amacına ulaşamayacaktır.

Türkiye’nin terörden temizlenmesi için bütün ihracatçılar her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan sonra da Türkiye’nin refahı ve gelişmesi için tüm kararlılığımızla ve azmimizle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz. Diyanet – Sen ailesi olarak; bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum”. 

Bu haber 586 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...