Yörük Türkmen Derneği terörü lanetledi

13 Aralık 2016 16:08

Isparta Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız, Yönetim kurulu ile birlikte yaptığı açıklamada; Kâinatın Efendisi Muhammed Mustafa'nın doğum günü, insanlığın yeniden dirilişi, insanlığın hayat bulması için o nurlu topluluğun çıkarıldığı gündür. Yeryüzündeki zulüm ve haksızlığın son bulacağı kutlu yürüyüşün başlangıcının müjdesinin verildiği gün. Tüm ümmetin derdini yüreğinde taşıyan, Halep'in acısını yaşayan bu millet Cuma günü Halep için büyük bir seferberlik başlatmışken tüm milletimizi hedef alan bu hain saldırı gerçekleştirilmiştir. Allah nurunu tamamlayacak ümmete el uzatan bu milleti kafirlerin, alçakların, işbirliklerin saldırılarından koruyacaktır. Tüm bunlar kokuşmus Avrupa Medeniyetinin bittiğini, terör eylemleriyle bizi hizaya getirmeye çalıştığını gösteriyor. Bu millete diz çöktüremeyeceksiniz, Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Emellerinizle birlikte yok olup gideceksiniz. Hz Nebi'nin doğum gününde bu milletin Hz Muhammed'in değerlerine sahip çıktığı kutlu yürüyüş ile amacına ulaşacaktır. Ecdadımız yaptığı gibi İslamın Sancağı en yüksek burçlarda dalgalanacaktır. Kutlu doğumun sancısı ağırdır üzülme! ey Türk milleti Bu ana ümmet yeniden tarih sahnesindeki izzetli günlerine dönüyor. Kaldır başını bak dolunayın aydınlığı onların biteceğini senin yeniden şahlanacağının müjdesini veriyor. kokuşmuş zihniyetin maşalığını piyonluğunu yapan eli kanlı terör örgütü başaramayacaksın 1000 yıldır Anadolu coğrafyasında her türlü desise ve hilelere rağmen necip Türk Milleti her daim payidar olacaktır. Şu mübarek günde yapmış olduğunuz bu hain saldırı insanlıktan nasibini alamamış siyonizmin uşaklığından öte gidemeyecektir.

SÖZ KONUSU VATAN OLUNCA GERİSİ TEFERRUATTIR diyen bu millet dünyalık siyasi düşüncelerini bir kenara bırakarak yan yana gelmektedir.  vatan savunmasında omuz omuza mücadele etmekteyiz.

Yörük Türkmen camiası olarak inadına birlik inadına birlik diyoruz. Çünkü biz bu vatanı karşılıksız sevdik.     

Şehitlerimize Allah rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar, kederli ailelerine ve Türk milletine rabbim sabırlar ihsan eylesin..

 Rabbim düşmanlarımızı da KAHHAR ismi Şerifi ile kahretsin. dedi.

 

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...