MHP Keçiborlu İlçe Teşkilatı’ndan istişare toplantısı

19 Aralık 2012 19:26

Keçiborlu MHP İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Genişletilmiş İlçe İstişare Toplantısı yapıldı.

15 Aralık 2012 cumartesi akşamı Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı İsa Yalçın, İl Bşk Yardımcıları, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri yanı sıra, çok sayıda partilinin yoğun bir katılımıyla ilçe istişare toplantısı yapıldı. İl Başkanı ve yöneticileri, İlçe teşkilatında karşılanmasının ardından toplantının yapılacağı Belediye nikâh salonunu dolduran partililerle bir araya geldi.

Toplantı Milliyetçi Hareket Partisi Keçiborlu ilçe Başkanı Yaşar Küçük’ün katılımcılara yaptığı hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Keçiborlu ve yerel konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Küçük;  Yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 

İlçe başkanı Yaşar Küçük’ün konuşması ardından söze başlayan İl başkanı İsa Yalçın yapılan 10.Olağan Büyük Kurultay, parti içi çalışmalar ile Ülke ve Yerel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yalçın; Ülkemizin son derece nazik bir süreçten geçtiğini, yakın zamanda çıkarılan yerel yönetimler yasasıyla bazı genel hizmetlerin yerel yönetimlere devredilerek ülkenin adeta bölünmenin eşiğine getirildiğini, Ekonomik açıdan gelinen noktanın içler acısı olup AKP iktidara geldiğinde 2002 de 1 tl olan elmanın kg fiyatı bugün de  aynı. Fakat üretim girdilerinin örneğin zirai ilaçlar ve gübre fiyatlarının 4-5 kat arttığı, samanı bile ithal eden bir ülke haline getirildiğimizi belirterek küçük esnaf ve köylü başta olmak üzere toplumun her kesimi yüklü miktarda kredi borcu yükü altında inim inim inlemektedir. Terör ve teröristle mücadelemi yoksa müzakere mi edildiği herkesin malumudur dedi. Yalçın, AKP’nin 10 Yılı geçen, tek başına iktidarları döneminde Isparta’mıza üvey evlat muamelesi yaptığını, 2014’teki yapılacak yerel seçimlerde Hemşerilerimizin bize üvey evlat muamelesi yapanlara gereken cevabı vereceğine inandığını söyledi. Yalçın, yerel seçimlerde Isparta da geçen dönem 51 olan, ancak çıkartılan son yerel seçimler yasasıyla 29 tanesi kapatılıp sayısı 22’ye düşürülen “Isparta’daki Belediyelerimizin Keçiborlu’muz başta hepsine talibiz. Keçiborlu’muzdaki bu birlikteliği gördükten sonra buna olan inancımız bir kat daha arttı “dedi.

Toplantıya katılan iştirakçilerin tamamına yakının söz alarak seçim çalışmalarında izlenecek strateji hakkında görüşler beyan etmesi, il başkanına yönelttikleri sorular ve aldıkları cevaplarla samimi ortamda çok verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantı İlçe başkanı Küçük, Katılmalarından Başta İl başkanı olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederken bu toplantı ile yerel seçim startını verdiklerini ve çalışmalarına da daha çok hız vereceklerini ifade etti. İlçe Başkanı Yaşar Küçük  Keçiborlu ve sorunları ile ilgili hazırladıkları dosyayı da  İl Başkanı’na takdim etmesinin ardından 3 saat’e yakın süren İstişare toplantısı sona erdi.

Bu haber 827 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...