“Nefretle kınıyoruz”

14 Aralık 2016 16:45

Türk Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Balaban, 44 kişinin şehit düştüğü hani saldırıyı nefretle kınadıklarını belirtti. Balaban, mesajında şunlara yer verdi;

Son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir.

İstanbul Beşiktaş'ta, Çevik Kuvvet polislerini taşıyan otobüse düzenlenen hain saldırı ve Maçka parkında canlı bomba tarafından yapılan terör saldırısında 36'sı polis olmak üzere 44 kişi şehit olurken, 155 kişi ise yaralanmıştır. Bunlarda biri de Ispartalı Durmuş Öçal'dır. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, hemşerilerimize ve Türk Milletine başsağlığı dileriz.

Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir.

Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır.

Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır.

Türkiye Kamu-Sen camiası adına İstanbul'da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.

 

 

 

Bu haber 520 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...