Tarımsal İşletme Danışmanlığı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

14 Aralık 2016 16:50

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İlçe ve Şube Müdürlükleri personeline yönelik olarak "Tarımsal İşletme Danışmanı (TİD)" bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Konu ile ilgili yapılan duyuruda; “Bakanlığımız taşra teşkilatında yer alan il ve ilçe müdürlüklerinin daha etkin ve verimli çalışma yürütebilmesi amacıyla,  "Tarımsal İşletme Danışmanı (TİD)" olarak ifade edilen "İşletme Bazlı" yeni bir çalışma modeline geçilmesi kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda ilimizde de bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Müdürü Mehmet TUĞRUL, İl Müdür Yardımcısı Ayhan YAMAN, İlçe ve Şube Müdürleri, İlçe ve Şube Müdürlüklerimizde görevli teknik personeller katıldı.

Toplantıda Bakanlığımız merkez teşkilatında görevli Ziraat Mühendisi Sadık ERTUĞRUL ve TİD İl koordinatörü Ziraat Mühendisi Mustafa ULUSOY tarafından katılımcılara "Tarımsal İşletme Danışmanı (TİD)" sistemi hakkında bilgiler verilerek nasıl bir çalışma şekli olacağı ile ilgili hususlar anlatıldı.

Toplantının ikinci bölümünde ise katılımcıların sisteminin işleyişi ile ilgili soruları ve önerileri dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu” denildi.

 

Bu haber 563 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...