Isparta Belediyesi Dolandırıcılara karşı uyarıyor

14 Aralık 2016 16:53

Isparta Belediye Başkanlığı, il genelinde bazı işadamlarının aranarak, kendisini belediye yetkilisi olarak tanıtan şahıslar tarafından para talebinde bulunulduğu, böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığı konusunda kamuoyunu uyardı.

Belediyeden yapılan duyuruda; “Zaman zaman ortaya çıkarak Isparta Belediyesi ve yetkililerinin adını kullanarak dolandırıcılık yapan kişi veya kişilerin tekrar bu tür bir çalışma içerisine girdiklerini öğrenmiş bulunmaktayız.

İlimiz merkez ve ilçelerindeki bazı işadamları aranarak, kendilerini belediyemizin daire müdürü, başkan yardımcısı olarak tanıtan dolandırıcıların belediyemiz adına para taleplerinde bulundukları tespit edilmiştir.

Isparta Belediyesi adına hiç kimsenin, hiçbir ad altında para talep etmek gibi bir yetkisi bulunmamaktadır. Böyle bir uygulamamız da söz konusu değildir.

Belediyemiz veya belediyemizle ilgili yetkililerin adını kullanarak para talep eden dolandırıcılara asla prim verilmemesini ve ilgili mercilere şikâyet edilmesini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

 

Bu haber 514 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...