Altıntaş’ın adı sokağında yaşayacak

16 Aralık 2016 16:22

Belediye Meclisi, Gülcü Mahallesi 3532 nolu sokağa Gülcü Mahallesinde 4 dönem Muhtarlık yapan Adem Altıntaş isminin verilmesini kararlaştırdı. Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Cuma günü yapılan Aralık ayı son toplantısında, İsim Komisyonu tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda şehir merkezindeki bir sokağa yeni isim verdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen Belediye Meclisinin Aralık ayı son toplantısında gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Buna göre gündemin ikinci maddesinde bulunan cadde ve sokaklara isim verilmesinin görüşülmesi konusu ele alındı.

Bu konuda İsim Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Oğuzhan Göker tarafından okundu. Söz konusu raporda; “Gülcü Mahallesi Muhtarı Ruhullah Dereli’nin Gülcü Mahallesinde 4 dönem Muhtarlık yapan Hacı Adem Altıntaş’ın isminin Mahallenin 3532 nolu sokağa verilmesi talebi konusunda komisyonumuzca yapılan inceleme sonucunda; Gülcü Mahallesinde 4 dönem Muhtarlık yaparak mahallenin gelişimi ve hizmeti için Belediyemiz ve diğer resmi kurumlarla irtibat kurarak çalışan Gülcü Mahallesi eski Muhtarı Hacı Adem Altıntaş’ın isminin Gülcü Mahallesi 3532 sokağa verilmesi uygun bulunmuştur” dedi. Daha sonra meclis üyelerinin onayına sunulan rapor oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Bu haber 575 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...