Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman Isparta´da

20 Aralık 2016 18:15

SDÜ'de düzenlenen konferansa katılmak üzere Isparta'ya gelen Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, ilk olarak Vali Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti. Vali Günaydın, Orman'a 32 numaralı Isparta Davrazspor forması hediye etti. Orman'da Vali Günaydın'a 32 numaralı Beşiktaş forması hediye etti.

BJK Kulüp Başkanı Fikret Orman, Vali Şehmus Günaydın’ın Fenerbahçe taraftarını olduğunu öğrenince “Sayın Valimizi Beşiktaşlı yapmaya geldik” dedi.

Orman daha sonra Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti. Bir gazetecinin 'Deportivo'da forma giyen Ryan Babel ile anlaşıldı mı?' sorusuna "Beğendiğimiz ilgilendiğimiz bir oyuncu. Henüz neticelenmiş bir şey yok" diyerek cevap veren Fikret Orman, devre arasında transfer yapacaklarını açıkladı. Orman, "1 ve ya 2 oyuncu alacağız. Bu süreçte 3’de çıkabiliriz. Devre arası 3 transfer yapmayı planlıyoruz.  Öncelikle devre arası gelsin, ondan sonra transfere karar vereceğiz. Transfer çalışmaları bizde 365 gün devam ediyor" şeklinde konuştu.

Başkan Günaydın, Orman'a Isparta Davrazspor'dan bahsederek, Davrazspor ile Beşiktaş'ın maç yapmasını temenni ettiğini dile getirdi.

BAŞKAN GÜNAYDIN BJK KULÜP BAŞKANI ORMAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

''Türk sporuna büyük hizmetler veren Beşiktaş Kulübümüzün değerli Başkanı Sayın Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri ile 1903 Isparta Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri bizleri ziyaret etti. Türk sporu ile birlikte gündemi değerlendirdiğimiz ziyarette şahsıma hediye edilen ’32 sırt numaralı’ Beşiktaş Forması ve ziyaretlerinden dolayı Sayın Fikret Orman ve yöneticilere teşekkür ederim.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman’a, ziyaretinde Bal Liginde mücadele eden ve ilk yarısını namağlup lider olarak tamamladığımız Isparta Davrazspor'umuzla ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Yine Sayın Başkana bizlerde Isparta Davrazspor Forması ile birlikte 32 Gençliğimize ait atkı ve Sayın Fikret Orman ile Beşiktaş armasının bulunduğu el dokuması halı hediye ettik.

Bir kez daha Beşiktaş Kulübümüzün Başkanı Sayın Fikret Orman ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.''

ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, İstanbul'da PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen bombalı saldırıda, şehit düşen Ispartalı Polis Memuru Durmuş Öcal'ın baba evini ziyaret etti.

Doğancı Mahallesi'nde bulunan şehidin baba evini ziyaret eden Başkan Fikret Orman, taziye

çadırında baba Şerafettin Öcal'a başsağlığı diledi.

 

 

 

 

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...