Okul Sporlarında Heyecan Devam Ediyor

21 Aralık 2016 18:21

Futsal Genç Kızlar, Basketbol Yıldız Kız ve Erkekler, Voleybol Genç A Kız ve Erkek İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonuyla düzenlenen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Okul Sporları müsabakalarında heyecan sürüyor.

Sporun altyapısını oluşturan okul sporlarında müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatöründe Okullar arası Futsal, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları büyük çekişmeli ve heyecanlı geçiyor.

FUTSALDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Ahmet Melih Doğan  Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen Futsal Genç Kızlar müsabakaları sona erdi ve dereye giren okullar belli oldu. Bu kategoride şampiyonluğa Isparta Spor Lisesi oldu. Müsabakalar sonucunda Gül Şehri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ikinciliği, Eğirdir Ak Şemsettin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü, Isparta Anadolu Lisesi dördüncülüğü elde etti.

Genç Erkekler kategorisinde ise Doğa Koleji birinci, Spor Lisesi ikinci, Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Meryem Albayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise dördüncü oldu.

Dereceye giren okullara kupa madalya Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takdim edildi.

POTA’NIN YILDIZLARI BELLİ OLDU

Okul Sporları 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve 6 Mart Spor Salonunda başlayan Okullar Arası Yıldız Kız ve Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Basketbol heyecanında bugün final heyecanı yaşandı. Müsabakalar sonucunda Yıldız Kızlar kategorisinde Ülkü Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti. Gülistan Ortaokulu ikinci, Mavikent Ortaokulu üçüncü, Hızırbey Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde şampiyonluğa ulaşan taraf Ülkü Ortaokulu olurken, Nazmiye Demirel Ortaokulu ikinci, TED Koleji üçüncü, Gürkan İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncülük kürsüsüne çıktı.

Dereceye giren okullara kupalarını Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Ahmet Taşdemir ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer tarafından takdim edildi.

FİLENİN ŞAMPİYONLARI

Okul Sporları 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Işıkkent Spor Salonunda oynanan Okullar Arası Genç A Kız ve Erkek Voleybol İl Birinciliği müsabakaları da tamamlandı.

Heyecan kesen müsabakalar sonucunda Genç A Erkekler kategorisinde birinci Spor Lisesi, ikinci Gazi Sosyal Bilimler Lisesi, üçüncü Gönen Fen Lisesi dördüncü Şehit Erkan Pala (Gülistan) Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Genç A Kızlar kategorisinde de şampiyonluğa ulaşan okul takımı Spor Lisesi olurken, ikinci ŞAİK Anadolu Lisesi, üçüncü Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi, dördüncü ise Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

 

 

 

Bu haber 622 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...