Devletten girişimciye destek

22 Aralık 2016 16:14

Ak Parti Gençlik Kolları ve KOSGEB’in Türkiye genelinde iyileştirme çalışmaları kapsamında yapılan anketini ilimiz adına, Ak Parti İl Gençlik Kolları Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Fatih ASLAN gerçekleştirdi.

Anket hakkında bilgi paylaşımında bulunmak üzere Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar ÜNLÜ ve yardımcıları, Isparta KOSGEB Müdürü Yurdun YILDIRIM’ı ziyaret etti. Konu hakkında bilgi paylaşımında bulunan ÜNLÜ; Anketin amacı KOSGEB’in daha iyi hizmet vermesi ve geçmişteki tecrübelerden faydalanılarak iyileştirme çalışmalarına destek mahiyetinde olduğunu söyledi.

Anket kapsamın da; KOSGEB’den faydalanan genç girişimcilerin Isparta’daki faaliyetleri, projeleri ve işleyişi hakkında gerekli çalışmalar yapıldı. İlimizde 2011-2016 yılları arasında KOSGEB’den faydalanan girişimcilerin memnuniyetleri yanı sıra, dileklerini ve şikâyetlerini dile getirme fırsatı buldu. Isparta genelinde toplam 59 kişinin faydalandığını ve yaklaşık 32 kişiyle yapılan çalışmanın her iki tarafça da kabul gören, son derece verimli bir anket olduğu görüldü. Yapılan araştırmalara göre, son yıllarda Devlet destekli bu gibi programlara ilginin arttığını ve halkın doğru şekillerde bilinçlendirildiğini gösterdi.

 KOSGEB’e projeler hazırlanırken verilen eğitim süreci ve gençlerin nasıl teşvik edilebileceği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu

 

Bu haber 510 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...