Sosyal Medya Fenomeni Halil Söyletmez SDÜ´nün Konuğu Oldu

23 Aralık 2016 17:57

Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü ve SDÜ OrganizEkşın işbirliğiyle düzenlenen “Her Şeyin Başı 6 Saniye” isimli söyleşide, sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, öğrencilerle buluştu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda iki oturum şeklinde gerçekleştirilen söyleşide, ilk olarak SDÜ öğrenci girişimci markası olan Organizekşın Event&Management Ekibinden Ferhat Karagöz, “Bir Patlıcanın Hikayesi” başlıklı konuşmasında, “Organizekşın nasıl kuruldu?”, “Patlıcan logosu nereden çıktı?”, “Sosyal medyayı nasıl kullandılar?”, “2 yılda 40’tan fazla etkinliği nasıl yaptılar? Neler yaşadılar?” sorularına cevap verdi.

Isparta Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Gramofon Kafelerinin sahibi Hasan Büyükçam, tüm kulüplere eşit mesafede olduğunu belirterek farklı fikirlere her zaman açık olduklarını ve desteklediğini ifade etti.

Türkiye'nin Vine ile tanıdığı Youtube da yaptığı şakalar ve çektiği videolarla büyük beğeni toplayan ve çok sayıda takipçisi bulunan Halil Söyletmez de “Her şeyin Başı 6 Saniye” konulu konuşmasında, sosyal medya macerasının nasıl başladığı ve yüksek talep gören “Cumali Ecber” karakterinin nasıl hayat bulduğuna ilişkin bilgi vererek sosyal medyanın önemine değindi.

Bu haber 599 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...