Masa Tenisi Şampiyonları Belli Oldu

26 Aralık 2016 18:18

Okulsporları Genç Kız – Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

2016-2017 Eğitim Yılı Okul Sporları Gençler Kız – Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları 21 – 23 Aralık 2016 tarihleri arasında Şehit Erkan Pala (Gülistan) Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Çekişmeli ve birbirinden zevkli maçlara sahne olan Gençler Kız – Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sonucunda Genç Kızlarda şampiyonluğa Tümay Yavuz Ali Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ulaştı. Bu kategoride Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, ŞAİK Anadolu Lisesi üçüncü, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu.

Genç Erkeklerde ise Bahçeşehir Koleji birincilik kürsüsüne çıktı. Bu kategoride Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, ŞAİK Anadolu Lisesi üçüncü, Halıkent Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Final Maçları bitiminde gerçekleştirilen törende dereceye giren okul takımlarına Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta’yı grup müsabakalarında temsil edecek olan okul takımlarının idareci antrenör ve sporcularına başarılar diledi.

 

 

Bu haber 818 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...