Atletlerimiz destan yazdı

26 Aralık 2016 18:20

Bölgesel Kros Ligi finalleri Gaziantep'te yapıldı. Isparta’yı finallerde temsil eden Belediyespor Kulübü küçük kızlar Türkiye üçüncüsü, Bölgespor Kulübü ise aynı kategoride Türkiye dördüncüsü oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Bölgesel Kros Ligi Finalleri, Gaziantep’te gerçekleştirildi. 18 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finallerine 126 takımdan 535 atletin katıldı.

Bölgesel Kros Ligi finallerinde Isparta’yı Belediyespor Kulübü ve Bölgespor Kulübü temsil etti.

BELEDİYESPOR KULÜBÜ TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ARASINA GİRDİ

Isparta Belediye Spor Kulübü, Küçük kızlarda Türkiye üçüncüsü olarak Türkiye’nin en iyileri arasına girmeyi başardı. Isparta’da en son kulüplerde 2005 yılında IYAŞ Spor Kulübü ikincilik, 2007 yılında ise Bölgespor üçüncülük kürsüsüne çıkmıştı. 2016 yılında gelen bu başarı spor camiasını sevindirdi.

Küçük kızlar ferdi müsabakalarında yarışan Belediye Spor Kulübü sporcusu Rümeysa Coşkun ise Türkiye üçüncüsü oldu.

BÖLGESPOR 4’NCÜ OLDU 

Isparta’yı temsil eden diğer spor kulübümüz Bölgespor ise küçük kızlar kategorisinde dördüncü oldu. Isparta Bölgespor, Bölgesel Kros Ligini 16 madalya ve 7 kupa alarak tamamladı.

BEŞİKTAŞLI SPORCULARIMIZ TÜRKİYE İKİNCİSİ

Öte yandan Isparta’yı Beşiktaş Spor Kulübünde temsil eden atletlerimizde önemli bir başarıya imza attı. Beşiktaş Spor Kulübü, Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Bu başarıya Ispartalı sporcularımız Ceren Yılmaz 7’nci, Cansel Türe ise 12’nci olarak büyük katkı sağladılar.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, ilimizi Bölgesel Kros Liginde temsil eden tüm antrenör ve sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

 

Bu haber 800 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...