Kendisi ve partilileri gitti ama levhası hala duruyor

20 Aralık 2012 19:26

HAS Parti’yi kuran Genel Başkan Numan Kurtulmuş ve kendisi ile birlikte Isparta il teşkilatından bir çok partili Ak Parti’ye geçmesine rağmen partinin Belediye İşhanındaki merkezinde hala levhası duruyor.

Isparta’da adeta ‘Partilerin toplanma merkezi’ halinde bulunan Belediye İşhanında bugünlerde göze ilginç bir görüntü takılıyor. O da, Has Parti İl Başkanlığı duvarındaki eski Başkan Numan Kurtulmuş’un da bulunduğu Güneşin Doğuşunu simgeleyen Has Parti Logosu ve bu logonun altındaki ‘Güneş doğdu, gözümüz aydın, yolumuz aydın’ şeklindeki yazı.

NUMAN KURTULMUŞ KURDUĞU PARTİDEN AK PARTİ’YE GEÇTİ

Bilindiği gibi; Saadet Partisinden ayrılan ve Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Başkanlığında 1 Kasım 2010 tarihinde siyasi hayata merhaba diyen Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) daha kuruluşunun ikinci yılında Genel Başkanı tarafından terk edilmişti.

ISPARTA TEŞKİLATININ ÇOĞUNLUĞU DA AK PARTİLİ OLDU

Partinin Genel Başkanı olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine 22 Eylül 2012’de Ak Parti’ye geçmişti. Kurtulmuş ile birlikte Has Parti’den ayrılma kararı alan Isparta teşkilatı yönetimindeki yaklaşık 20 partili 2 Aralık 2012 tarihinde Eğirdir yolundaki İpek Mobilya Düğün Salonunda gerçekleştirilen Ak Parti Isparta İl Danışma Meclisi toplantısında Ak Parti’ye geçerek parti rozetlerini takmışlardı. 

Bu haber 720 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...