TED Genel Başkanı’ndan Isparta ziyareti

31 Aralık 2016 10:05

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Talim Terbiye Kurulu Eski Başkanı ve Türk Eğitim Derneği Eğitim Direktörü Prof. Dr. Emin KARİP 29 Aralık 2016 günü TED Isparta Kolejini ziyaret etti.

 Ziyareti kapsamında TED Isparta Koleji Yönetim Kurulu, Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ,ETTAŞ şirketi adına Neslihan Demirel ve veliler ile görüşen Pehlivanoğlu, öğleden sonra Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan bu görüşmelerde, eğitim öğretim çalışmaları hakkında genel değerlendirmeler, 2016-2017 öğretim yılı planlamaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Pehlivanoğlu TED Isparta Koleji Lise öğrencilerine : “ Bugün gelecekte var olacak ve topluma yön verecek insanları yetiştiriyoruz. Sizler geleceğin gündemini oluşturacak, bizlere ışık olacak bireylersiniz.” diyerek seslendi.

Gün sonunda TED Koleji öğretmenleri ile buluşan Selçuk PEHLİVANOĞLU, TED Koleji öğretmenlerinden okul ve eğitimle ilgili düşüncelerini aldı ve kendi yapılması gerekenleri ve beklentilerini ifade etti. 

Bu haber 567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...