Başkan Parlak Keçiborlu’da doğalgaz için düğmeye bastı

31 Aralık 2016 10:15

Keçiborlu Belediyesi, olağanüstü meclis kararı gereği ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda EPDK’ya lisans başvurusu yaptı. Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, “Halkım istesin yeter ki. Gece gündüz Ankara’da yatar bu işi çözerim” diye konuştu.

İlçe halkının doğalgaz istemesi üzerine hemen harekete geçen Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, geçtiğimiz gün Belediye Meclisi’ni olağanüstü topladı. Meclis üyeleri toplantıda Keçiborlu’ya doğalgaz getirilmesi hususunda karar aldı. Doğalgaz konusunda açıklamada bulunan Belediye Başkanı Parlak, ‘’Her zaman dediğim gibi halk ne isterse ben onu yaparım. Yaptığımız araştırmada ilçe halkımız doğalgazın ilçeye getirilmesini arzuluyor. Biz de bunun üzerine hareket geçtik ve gerekli kararı aldık. Bunun üzerine Enerji Piyasası Denetleme Kurulu’na (EPDK) lisans başvurusunda bulunduk.

2017 YILINDA SOMUT ADIMLAR ATILABİLİR

Şu anda top ilgili Bakanlıkta. Lisans çıktığı anda doğalgaz sürecimiz başlayacak. 2017 yılında ilçemize doğalgazı getirmeyi planlıyoruz. Tam anlamıyla ilçemizde kullanılması biraz zaman alabilir ancak işin peşini bırakmayacağımızı buradan duyurmak istiyorum. Halkımız bu konuda rahat olsunlar. Gerekirse gece gündüz Ankara’da yatarım ama bu işi çözerim’’ diye konuştu.

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...