Başkan Günaydın’dan ‘YENİ YIL’ Mesajı

31 Aralık 2016 10:17

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; Isparta halkının yeni yılını kutladı.

Başkan Günaydın’ın mesajı şöyle: “Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmış bulunmaktayız.

Geride kalan 365 günlük zaman dilimi, çatışma eğilimlerinin güçlendiği, kavga ve kaos sahnelerinin kuvvetlendiği, endişe ve korkuların tetiklendiği hazin bir dönem olarak asla akıllardan çıkmayacaktır.

Bölücü terör 2016 yılında kanlı mesaisini yoğunlaştırmış ve milletimizin ciğerini yakmıştır. Bu yıl içerisinde bölünme provaları çok yönlü olarak sahnelenmiştir.

2016 yılı Türk Milletinin birliğinden ve bütünlüğünden rahatsız olan işbirlikçi yüzlere fazlasıyla tanıklık etmiştir.

Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen, milletimizin 2017 yılıyla ilgili beslediği umutlar, düşünü kurduğu güzel günler doğal olarak bir hayli fazladır.

Unutulmamalıdır ki, hedeflerin gerçekleştirilebilmesinin yegâne yolu; Cumhuriyet'in yaşatılıp, birlik ve dayanışma ruhuyla daha çok çalışılmasından geçmektedir.

Yeni yılda ve daha nice yıllarda büyük milletimizin gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak medeniyetimizi yükseltebileceğimiz bilinmelidir.

İnancım odur ki, Türk milleti kendisine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak, tehdit ve tehlikeleri asırların imbiğinde damıtılan kudretiyle etkisiz kılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017’nin; küslüklerin azaldığı, kavgaların uzlaşmayla sonuçlandığı, üzerimizde hesap yapanların hüsrana uğradığı, mutluluk, bereket ve sevinç dalgasının her vatandaşımızın hanesine yerleştiği bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Başta mesai arkadaşlarım olmak üzere, Ispartalı hemşehrilerimin, büyük Türk milletinin ve dünya insanlığının yeni yılını içtenlikle kutluyorum.

Bu haber 545 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...