Vali Günaydın’dan yeni yıl mesajı

31 Aralık 2016 10:20

Vali Şehmus Günaydın; Isparta halkının yeni yılını kutladı.

Vali Günaydın’ın mesajı şöyle:

 “Değerli Ispartalı hemşehrilerim;

Yeni bir yıla girmenin sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Geride bırakmakta olduğumuz 2016 yılında, Ülkemiz ve Milletimiz birçok hain saldırı ile karşı karşıya kalmıştır. Tarihimizden aldığımız güçle bütün bu saldırıları Milletimiz, destansı mücadelelerle akamete uğratmış, büyük umutlarla ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir.

2017 yılında, Ülkemizin ve İlimizin ortaya konulan hedeflere ulaşması için her zamankinden daha fazla çalışmamız gerektiği ortadadır.

Yeni yılda, Ispartalı hemşehrilerimizin ve kamu kurum ve kuruluşlarının, belirlenen hedeflere ulaşmak için ortak bir iradeye sahip olması, en büyük gücümüzdür. Bu vesile ile ilimizin her konuda gelişmesine katkı sağlayan çok değerli halkımıza destekleri için teşekkür ediyorum.     

Ispartalı hemşehrilerimizin, şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimizin, İlimizde bulunan misafirlerimizin, çalışma arkadaşlarımın, çalışmalarımıza katkı ve destek veren basın mensuplarımız ile aile ve yakınlarının, yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor; 2017 yılının sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum”.

 

Bu haber 593 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...