“Terör Milli Bir Sorundur”

3 Ocak 2017 14:20

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınayarak, terörün milli bir sorun olduğunu ve bu sorunla mücadelede Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Günaydın, bugüne kadar terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileklerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclisinin Ocak Ayı oturumunda yaptığı konuşmada 2017’de terörün son bulması dileğinde bulundu. Son olarak İstanbul’da yeni yılın ilk saatlerinde hunharca gerçekleştirilen terör olayında bir polisimizin şehit düştüğünü ve 39 insanın hayatını kaybettiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Tek dileğimiz 2017 yılında terörün kökünün kazınmasıdır. Türk Milleti olarak bunları ezecek güç ve kuvvetteyiz. Teröre karşı Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. 2017 yılında Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin güneş gibi parlamasını diliyorum. Terör milli bir sorunumuzdur. Türk Milleti haçlı seferlerine göğüs geren bir millettir. Bu sorunun içerisinden milletçe çıkacağımızın bilinmesini isterim. Kast edilmek istenen istiklalimiz, milli birik ve bağımsızlığımızdır. Ne yaparlarsa yapsınlar milletimizi bölemeyecek, ülkemizi paylaşamayacaklardır” dedi.

Başkan Günaydın “Yeni yılın ilk saatlerinde hunharca gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polisimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifa dileklerimi iletiyorum” görüşlerinde bulundu.  

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...