Badminton’un yıldızları Isparta’da yarışacak

5 Ocak 2017 14:26

Spor faaliyetlerinde gerekli alt yapı ve donanıma sahip Isparta, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Projesi, Türkiye'nin yıldız adaylarını bu yılda buluşturmaya devam ediyor. Badmintonun yıldızları, Isparta’da grup müsabakalarında ter dökecek.

Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Anadolu Yıldızlar Ligi bu sezon Atletizm, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Tekvando, Cimnastik, Hentbol, Voleybol, Judo, Karate, Su Topu ve Yüzme branşlarında 81 ilden 25 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında “ANALİG Türkiye Badminton Grup Müsabakaları” 06-08 Ocak 2017 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirilecek.

Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilecek müsabakalarda Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, Karaman ve Osmaniye il takımlarından 250’ye yakın sporcu ter dökecek.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, müsabakalar öncesi organizasyona hazırlanıyor. Bu doğrultuda müsabakaların teknik toplantısı ise 05 Ocak 2017 Perşembe günü Saat 17:00’de Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

 

Bu haber 513 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...