DP’de Selçuk Özkan güven tazeledi

10 Ocak 2017 13:00

Demokrat Parti Isparta 4. Olağan İl Kongresi geçtiğimiz Pazar günü Böcüzade Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Selçuk Özkan güven tazeledi.

Türkiye’nin en köklü partilerinden olan Demokrat Parti’de geçtiğimiz hafta sonu kongre heyecan yaşandı. Kısa bir süre önce atamayla göreve gelen Selçuk Özkan, Pazar günü yapılan kongrede başkanlığa seçildi. Gerçekleştirilen kongreye, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, DP eski Milletvekillerinden Ertekin Durutürk, Gelendost eski Belediye Başkanı Halim Kıyak, Atabey eski Belediye Başkanı İzzet Kutlu, Bölge İl ve İlçe Başkanları, Demokrat Parti eski İl ve İlçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye’nin bu zor ve karanlık günlerden Demokrat Parti ile kurtulacağını ifade eden İl Başkanı Selçuk Özkan, tüm Ispartalılardan partilerine destek olmalarını istedi.

İŞTE DEMOKRAT PARTİ’NİN YENİ YÖNETİMİ

Başkan: Selçuk Özkan

İrfan Gürdal -  Bahadır Erdem  - Hasan Saygıcı - Ahmet Çevikbaş - Üzeyir Altındal - Hüseyin Keskinkılıç - Ülkü Metin - Rıza Özel - Abidin Çelik - Yılmaz Dağlı -İlyas Kumalar – Süleyman Dağlı – Mustafa Akbaba – Mehmet Erkaşda – Türkan Gürkan – Ramazan Önkol – Ramazan Gökova – Tevfik Şenay Silleli – Celal Ekiz – Osman Aksu – Hüseyin Yavuz 

 

Bu haber 590 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...