“Isparta’nın gelişmesinde basınımızın katkısı büyük”

10 Ocak 2017 15:16

ITSO Başkanı Başdeğirmen, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Isparta basını başta olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarıma ilimizin gelişmesi adına yaptıkları duyarlı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yürekten destekliyorum.”dedi. 

Isparta basınından övgüyle söz eden mesajı şöyle:
“Ticaret ve Sanayi Odası, birçok faaliyet ve çalışmalarımız oluyor. Faaliyetlerimizin duyurulması ve kamuoyu oluşturulmasında şüphesiz ki basın kuruluşlarımızın çok büyük emeği var. İlimizde özellikle basın yayın kuruluşlarından çalışan gazeteci arkadaşlarımızın bize verdiği önemi ve değeri çok iyi biliyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızla karşılıklı diyalog ve işbirliği çerçevesinde birçok konuda kamuoyunu bilgilendirerek, çalışmalarımızı duyurma fırsatı buluyoruz. Isparta basının ilimizin gelişmesi adına ne kadar duyarlı ve fedakar olduğunu biliyorum, görüyorum ve yürekten destekliyorum.
Türkiye genelindeki illere baktığımızda Isparta’da basının gücünü görmemek imkansız. Ispartamızda çok sayıda gazetemiz, internet sitemiz ve yayın organları ile Yerel Televizyonumuz sayesinde günün gelişmelerinden haberdar olma imkanına sahibiz. Yerel basında çalışan arkadaşlarımızın birçoğu ulusal basın temsilcisi, sesimizin Ulusal düzeyde duyurulmasında çok büyük emekleri var.
Bizlere bu imkanı sağlayan, bizleri etkinliklerimizde hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman olaylara yapıcı yaklaşan değerli gazeteci arkadaşlarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışma hayatlarında başarılar dilerim.”

 

Bu haber 529 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...