“Projemize çok sayıda kurum ve kuruluş da destek veriyor”

21 Aralık 2012 18:30

SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel, hayata geçirdikleri ‘Bez Bebek geri geliyor’ projesine Özel Rehabilitasyon Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün de destek verdiğini söyledi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, yürütmekte olduğu “Bez Bebek Geri Geliyor” adlı proje kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak Öncü İletişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel ve Üniversitemiz öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında Açıkel, “Bez Bebek” projesi hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulundu.  Oğuzhan Tortop da Rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler verdi. Ardından da Üniversite ile ikili iş birliğine dönük proje fikirleri üzerinde duruldu.

Daha sonra Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel ve Üniversitemiz öğrencileri, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yaptıkları ziyarette İl müdürü Yakup Kütük’ü makamında ziyaret ederek, Merkez Müdürü “Bez Bebek” projesi ve merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kütük de, Isparta’da dezavantajlı kesimlere dönük gruplara verilen sosyal yardım ve destekleri anlattı. Yine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile iş birliğine yönelik projeler hakkında görüşmeler yapıldı ve karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunuldu.

 

Bu haber 976 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...