ANALİG Badminton Grup müsabakaları sona erdi

12 Ocak 2017 18:19

Badminton’un yıldızları Isparta’da yarıştı. 3 gün süren Anadolu Yıldızları Badminton Grup Müsabakaları ödül töreni ile sona erdi. Isparta kız ve erkek takımları gruplarında 2'nci olarak Muğla'da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında “ANALİG Türkiye Badminton Grup Müsabakaları” 06-08 Ocak 2017 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirildi.

Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirilecek müsabakalarda Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, Karaman ve Osmaniye kız – erkek takımları kıyasıya mücadele verdi.

3 gün süren müsabakalar sonunda, erkeklerde Kahramanmaraş birinci, Isparta ikinci, Antalya da oldu. Kızlarda ise Burdur birinci, Isparta ikinci, Osmaniye üçüncü olma başarısı gösterdi.

Müsabakaların sonunda ödül töreni düzenlendi. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3. Grup müsabakaları sonunda birinci ve ikinci olan takımlara madalya ve başarı belgeleri takdim edilirken, dereceye giremeyen takımlara ise katılım belgesi verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, sporcuları ve antrenörlerini kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...