Sıfır Faizli Kredi İçin Güncelleme Uyarısı

14 Ocak 2017 13:01

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, Başbakan Binali Yıldırım tarafından verilen, başvuran ve şartları uyan herkese sıfır faizli kredi verileceği müjdesinin ardından, KOBİ kayıtlarının güncellenmesi için uyarıda bulundu.

Oda tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Her türlü KOSGEB desteklerinden yararlanacak olan işletmelerin her yıl güncelleme yaptırmaları gerekmektedir. Güncelleme yaptırmayanların KOSGEB veri tabanındaki bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.

İşletme yetkilileri aşağıdaki evrakları tamamlayarak Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası’na kaşe ile birlikte gelerek güncellemeyi yaptırabilir ya da kendi kod ve şifresi ile kosgeb.gov.tr adresinden giriş yaparak kobi giriş bölümünden bilgilerini güncelleyebilir  ve onay için evrakları Isparta KOSGEB Müdürlüğü’ne teslim edebilirler.

Güncelleme için hazırlanacak evraklar:

2015 yılına ait net satış hasılatı ve mali bilanço toplamı,

2015 yılına ait toplam sigortalı gün sayısı,

Ticaret/Esnaf Sicil Gazetesi,

Oda Faaliyet veya Kayıt Belgesi Aslı (Son altı aylık),

İmza Sirküleri Fotokopisi,

İlk kez kayıt yaptıracaklar ya da işletmesini 2016 yılında kuranlar için, yukarıdaki belgelere ek olarak işletme sahibinin Bağkur’a kayıtlı olduğunu gösterir belge (SGK 4/B Bağkur Belgesi) gerekmektedir.

NOT: 2016 Nisan ayından sonra yapılan güncellemeler 2017 Nisan ayına kadar geçerli olup, tekrar güncelleme yapılmasına gerek yoktur.”

 

Bu haber 507 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...