İncidere Köyüne ikinci köprü müjdesi

14 Ocak 2017 13:03

Isparta’da yoğun kar yağışının ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat köy ziyaretlerine devam ediyor. Ak Parti Sütçüler Meclis üyeleri Mustafa Erener, Faik Çırak, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Türk ile birlikte vatandaşın derdini sıkıntısını yerinde dinleyen Başkan Ali Bolat, seçim çalışmalarında söz verilen Birinci Köprüsü yapılan İncidere köyüne ikinci köprü için köy muhtarıyla ve köylülerle istişare etmek için köye gitti.

BİRİNCİYİ YAPTIK SIRA İKİNCİSİNDE

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatıyla İnci Dere birinci köprüsü yapıldı. İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise köye ziyaret ederek yerinde inceledi. Köy muhtarıyla istişare edilerek Sayın Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatıyla Başkan Bolat Elimizden ne gerekiyorsa yapacağız diyerek köy halkına ve muhtarına söz verdi.

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e köy Muhtarı Seçim zamanında söz verilen ve yapılan Birinci köprü için halkı adına Teşekkürlerini illeti.

 

 

 

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...