Saadet Partisinin İl Kongresi yarın

14 Ocak 2017 13:04

Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, Isparta il teşkilatı olarak ilçe kongrelerini tamamladıklarını ve 15 Ocak Pazar günü Sanayi’deki Alyans Düğün Salonunda saat 13.30’da İl Kongresini yapacaklarını açıkladı.

Dün saat 11.00’de parti binasında basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı Oflaz ’ın yanı sıra İl Sorumlusu Cevat Gençay, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut ve bazı partililer katıldı. 15 Ocak Pazar günü Sanayi’deki Alyans Düğün Salonunda saat 13.30’da İl Kongresini yapacaklarını duyurdu.

İL KONGRESİ YARIN

Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, Isparta il teşkilatı olarak ilçe kongrelerini tamamladıklarını ve 15 Ocak Pazar günü Sanayi’deki Alyans Düğün Salonunda saat 13.30’da İl Kongresini yapacaklarını ve kongreye Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Düzen’in de katılacağını sözlerine ekledi.

SP MERKEZ İLÇEDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Kenan Büyükleblebi görevinden istifa etti. Yerine, partinin eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut getirildi.

Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz, partinin merkez ilçe yönetiminde görev değişikliği olduğunu belirterek; “Partimizin Merkez İlçe Başkanı sayın Kenan Büyükleblebi arkadaşımız işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden ayrılmıştır. Yerine, Mustafa Akbulut arkadaşımız getirilmiştir. Ben, Kenan Büyükleblebi arkadaşımıza bu zamana kadar partimize yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu görevi üstlenin yeni Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Akbulut’a da hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunuyorum” dedi.

Saadet Partisinin yeni Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut’da  yaptığı konuşmada “Başkan arkadaşımız Kenan Büyükleblebi özel nedenlerden dolayı görevinden ayrılmasının ardından İl Başkanımız bu görevi başa tevdi ettiler. Zaten, daha önce de bu görevde idim. Partimize ve yönetimimize hayırlı olsun diliyorum” dedi.

 

Bu haber 532 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...