Vali Oğuz, STK’larla kahvaltıda bir araya geldi

23 Aralık 2012 19:12

Vali Memduh Oğuz, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi üyeleri başta olmak üzere, Lozan Mübadilleri Derneği üyeleri ve Göller Bölgesi Şairler-Yazarlar Derneği üyeleriyle bir araya gelen Vali Oğuz, amaçlarının Isparta’ya güzel hizmetler sunmak olduğunu ifade etti.

 Kahvaltıda kısa bir selamlama konuşması yapan Türk Anneler Derneği Isparta Şube Başkanı Ayla Balcı, kendilerini kahvaltıda bir araya getiren Vali Memduh Oğuz’a teşekkür ederek, dernek faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Balcı yapmış olduğu konuşmada; “Her zaman Ulu önder Atatürk’ün izinde, onun ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren derneğimizin amacı; kadınlarımız arasında toplumsal dayanışmayı sağlamak, gerektiğinde anneleri maddi ve manevi yönden desteklemek ve böylelikle onların yetiştirdiği evlatlarında topluma yararlı, mutlu ve üretken vatandaş olmalarını sağlamaktır” dedi.

Güzel bir sabahta beraber olduklarını belirten Vali Memduh Oğuz ise, Isparta için üst seviyeli bir toplantıda bir araya geldiklerini ifade etti.

Amaçlarının Isparta’ya güzel hizmetler sunmak olduğunu belirten Vali Oğuz; “Annelerin ağırlıklı olduğu bir toplantıdayız, o bakımdan değeri çok yüksek bir toplantı yapıyoruz. Böyle güzel bir günde sizlerle beraber olmaktan dolayı bende çok mutluyum. Bizim bu beraberliğimiz inşallah Isparta’ya güzel hizmetlere vesile olsun. Her birimiz için önce evimizden, yakınımızdan başlayarak genişleyen bir sevgi ve mutluluk dalgalanmasına vesile olsun. Biz bunu arzu ediyor ve buna dua ediyoruz. Tekrar teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Göller Bölgesi Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Melahat Ecevit şiirler okurken, Türk Anneler Derneği Isparta Şube Başkanı Ayla Balcı’da katılımcılara bir birinden güzel Türk Sanat Musikisi eserleri seslendirdi.

Lozan Mübadilleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu tarafından seslendirilen birbirinden güzel şarkılarla devam eden kahvaltı programı,  Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Yıldız Mutlu Yıldız’ın söylediği Türk Sanat Musikisi eserleriyle sona erdi.  

 

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...