Potada küçükler heyecanı sona erdi

21 Ocak 2017 10:51

2016-2017 Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri çerçevesinde Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Basketbol Küçük Kız - Erkek Müsabakaları” sona erdi.

Okul sporları faaliyetleri arasında yer alan Basketbol Küçük Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakaları Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirildi. 9 erkek ve 6 kız takımı toplamda ise 15 okulun katılımıyla gerçekleşen müsabakalar 19 Ocak 2017 Perşembe günü oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Müsabakalar sonucunda Küçük Erkekler kategorisinde birinci Ülkü Ortaokulu, ikinci Nazmiye Demirel Ortaokulu, üçüncü Gülistan Ortaokulu, dördüncü TED Koleji oldu.

Küçük kızlar kategorisinde ise şampiyonluğa Nazmiye Demirel Ortaokulu ulaştı. Bu kategoride ikinci Gülistan Ortaokulu, üçüncü Mavikent Ortaokulu, dördüncü Hızırbey Ortaokulu oldu.

Dereceye giren okullara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takdim edildi.  Kategorilerinde şampiyonluğu elde eden okul takımları ilimizi Türkiye Şampiyonası Grup maçlarında temsil etmeye hak kazandı.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, il birinciliği müsabakalarına katılan tüm sporcu ve antrenörlere teşekkür ederek, dereceye giren okul takımlarını tebrik etti. İl Müdürü Gevrek, ilimizi grup müsabakalarında temsil edecek Ülkü Ortaokulu ve Nazmiye Demirel Ortaokullarını başarılar diledi.

 

Bu haber 992 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...