Oryantiring İl Birinciliği yarışmaları yapıldı

21 Ocak 2017 11:03

Okullar Arası Gençler Kız-Erkek Oryantiring İl Birinciliği Gölcük Tabiat Parkında yapıldı.

Isparta’da okul sporları heyecanında ilk dönem sona erdi. Haritada işaretlenmiş hedefleri en hızlı bulmak üzerine kurulu spor dalı olan Oryantiring müsabakaları 19 Ocak 2017 Perşembe günü Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün 2015-2016 Faaliyet Programı çerçevesinde gerçekleşen Okul Sporları Gençler Oryantiring müsabakalarına 100’ye yakın sporcu katıldı.

Müsabakalar sonunda Genç Erkeklerde Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi birinci, Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi ikinci, Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Genç Kızlarda kategorisinde ipi göğüsleyen takım ise Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi oldu. Genç kızlarda ise ikincilik kürsüsüne Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi, Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara madalya ve kupaları ödül töreniyle takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, katılım sağlayan tüm okullarımızı tebrik ederken, turnuvayı birinci olarak bitiren okullarımıza iller arası yapılacak olan grup müsabakalarda başarılar diledi.

 

 

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...