Eğirdirspor Kütahya Deplasmanında

21 Ocak 2017 11:04

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor ikinci yarının ilk maçında Pazar günü Kütahya’da Akıncılar Spor ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor, Ligin ikinci yarısının ilk maçına hazırlanıyor. Ligin ilk haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Şuhut Hisar Maçının ardından Pazar günü deplasmanda Kütahya Akıncılarspor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısını 17 puanla 7. sırada tamamlayan temsilcimiz Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak, iyi bir seri yakalama peşinde.

Temsilcimiz Eğirdirspor Akıncılar maçının hazırlıklarını bugün tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.  Teknik Direktör Mehmet Akdülger maç öncesi yaptığı açıklamasında “ Ligin ilk yarısında çok şanssız maçlar kaybettik. Ama ligin ikini yarısında kalitemizi ve oyunumuzu ortaya koyarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Şu anda bir maçımız eksik fakat bu hafta içerisinde 5 günde 2 maç yapacağımız futbolcularımızı bu periyoda göre hazırladık. Önce Akıncılar maçından daha sonra da hafta içi oynayacağımız Şuhut Hisarspor maçlarından 3’er puanla ayrılmak istiyoruz. İyi bir kadromuz var ve bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Akıncılarspor, Eğirdirspor maçı 22 Ocak 2017 Pazar günü Tavşanlı Ada stadında saat 14.00’te başlayacak.  

 

 

Bu haber 829 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...