Kara Havacılık Okulunun lojmanları Burdur´a yapılacak

8 Ağustos 2012 16:20

Milletvekili Korkmaz’dan müthiş iddia

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta’nın dört gözle beklediği Kara Havacılık Okulunun lojmanlarının Isparta’ya değil, Burdur iline yapılacağını iddia etti.

 

Isparta’nın 2006 yılından beri uğraş verdiği ve son aşamaya gelen Esenboğa Kara Havacılık Okulunun Isparta’ya taşınması çalışmalarında çok önemli bir iddia ortaya atıldı. MHP Isparta Milletvekili Korkmaz, okulun gelmesiyle birlikte Isparta’ya gelip ikamet etmeye başlayacak olan yaklaşık 3 bin kişi için yapılacak lojmanların Isparta’ya değil, Burdur’a yapılacağını öne sürdü.

Önceki akşam Kanal 3'de yayınlanan ve Kanalın Isparta temsilcisi Mustafa Kahraman ile Gazeteci Ferhat Kaya'nın katıldığı 3. Boyut programında MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Nevzat Kormaz Korkmaz programda yaptığı açıklamada bir duyum aldığını belirterek; 2014 yılında Isparta Süleyman Demirel Havalimanına gelmesi beklenen Kara Havacılık Okulu lojmanlarının, Burdur'a yapılacağını ve bunun için Burdur Milletvekillerinin yoğun çaba sarfettiğini söyleyerek bu konuda Ak Parti Milletvekillerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

 

Bu haber 1176 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...