Canan Aydın güven tazeledi

21 Ocak 2017 11:12

El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nda dernek kurucusu ve mevcut başkan Canan Aydın güven tazeledi.

El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hafta başında 3’ncü Olağan Genel Kurulunu ve görev dağılımı tamamladı. Genel Kurulda derneğin kurucusu ve mevcut başkanı Canan Aydın, güven tazeledi.

El Ele Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3.Olağan Genel Kurulu’nu 16 Ocak Pazartesi günü yaptı. Derneğin Damgacı Sokak’ta bulunan Gül Köşkü’nde yapılan Genel Kurulda, Divan Başkanlığını Sevil Çağan yaptı.

Genel Kurulda 3 yıl boyunca yapılanlar gözden geçirildi. İlk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilerin yanı sıra üniversitede eğitim gören öğrencilere verilen burslar, yardıma ihtiyacı olanlara yapılan yardımlar ve dernek bünyesinde açılan kursların toplum açısından neler sağladığı aktarıldı. Her geçen yıl artan hitap kitlesine daha da faydalı olmak için yapılması gerekenler gözden geçirildi.

Sıra seçimlere geldiğinde derneği kuran Canan Aydın, güven tazeledi. Canan Aydın başkanlığında yeni yönetim belirlendi ve çarşamba günü de görev dağılımı yapıldı. Buna göre, Canan Aydın başkalığında görev yapacak isimler şöyle belirlendi.

Başkan Yardımcıları; Şule Arınç Demiryol ve Gülderen Şanlıtürk.

Sekreter; İlknur Mırık

Muhasip; Sevil Çağan

Denetim Kurulu Üyeleri; Fatma Büyükekşi, Nur Toksöz ve Göksel Öztürk.

 

Bu haber 496 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...