“Okulumuzun 2 bin 500 metrekare yurt yeri hazır”

23 Ocak 2017 16:41

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Uçak Bakım bölümünün açılması noktasında destek veren TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın ve İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Uçak Bakım bölümünün açılmasında ısrarcı olduklarını belirterek “İl İstihdam Kurulunda, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Uçak Bakım Teknolojileri bölümünün açılması kararı alındı. Bu kararın alınmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Şehmuz Günaydın’a, Isparta Milletvekilimiz TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e, İl Genel Meclis Başkanımız Ali Bolat’a ve diğer emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Ankara protokolü, sayın vekilimiz TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in girişimleri ile Milli Eğitim Bakanımız ve Meslek Liselerinden sorumlu genel müdürümüz bizden bu bölümde okuyacak öğrencilerin staj yapabileceği yerlerle protokol yapılmasını istemişti. Daha öncede itfaiye bölümünün açılması içinde Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile protokol yapılmıştı” dedi.

Öğrencilerin staj görmesi için iki firma ile protokol yaptıklarını bildiren Boyacı, “Protokoller Süleyman Demirel Havalimanında faaliyet gösteren Asal Havacılık ve ER­AH Havacılık ile yapıldı. Sayın Valimizin girişimleri ile onaylanan bu bölüm Kara Havacılık Okulu açılmadan, 395 öğrencisi olan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bölümün açılması, Kara Havacılık Okulu ve Uçak Bakım hangarlarına ara eleman yetiştirilmesini sağlayacaktır. Bölümün açılması için bütün protokollerimiz hazır. 9. sınıfta okuyan öğrenciler bu bölümün açılmasını dört gözle bekliyor. Ayrıca okulumuzun 2 bin 500 metrekare yurt yeri hazırdır. Yurdun yapılabilmesi içinde tüm sanayicilerden ve yetkililerden destek bekliyoruz. Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu olarak, tüm üyelerimiz adına Sayın Valimiz Şehmuz Günaydın’a, Isparta Milletvekilimiz TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e, İl Genel Meclis Başkanımız Ali Bolat, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ve diğer emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Bu haber 601 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...