Jandarmanın tedbiri yakalattı

24 Aralık 2012 18:35

Eğirdir’de kablo hırsızlığının yapılabileceği alanlarda Jandarmanın aldığı tedbirler sonucu 1 şahıs suç aletleri ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma K.lığı tarafından sorumluluk bölgesinde bazı kablo hırsızlıklarının meydana gelmesi üzerine kablo hırsızlığının yapılabileceği muhtemel alanlar tespit edilmiş ve bu tespit edilen alanlarda hissettirilmeden tedbir alınmıştır.

07 plakalı yabancı bir aracın hırsızlık yapılabileceği değerlendirilen bölgelerinden birinde görülmesi üzerine bu alana yoğunlaşılmıştır. Emniyet tedbirlerinin alınmasına müteakip aracın yanına yaklaşılmış, bu esnada bir şahsın kaçmaya başladığının görülmesi üzerine söz konusu kaçan şahıs yapılan ısrarlı takip sonucunda ormanlık alanda Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından yakalanmıştır.

C.Savcısının talimatları doğrultusunda araç ve bulunduğu bölgede yapılan aramalarda1.500 metreuzunluğunda rulo yapılmış şekilde kablo, kablo kesmede kullanılan 1 adet demir testere, 1 adet balta ve 1 çift eldiven ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan T.D. isimli şüpheli suç aletleri ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konmuştur” denildi.

 

 

Bu haber 629 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...