Davrazspor zorlu geçen maçtan 3 Puan alarak çıktı

24 Ocak 2017 15:51

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor kendi evinde 10 kişi kalmasına ve 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarı fırtına gibi eserek maçı almasını bildi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor ligdeki 14. maçında Kütahya Dumlupınar Üniversitespor’u ağırladı.  Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Meliz Özçiğdem (FİFA) Belgin Kumru, Mert Uçar ve Manisa Bölgesi’nden Yunus Emre Çakar yönetti. Isparta taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maça Isparta Valisi Şehmus Günaydın ikinci yarı gelirken, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve yönetim kadrosu  da maçı izledi    

HÜSNÜ'YE KIRMIZI KART

Maçın 23. dakikasında maçın hakemi küfür ettiği gerekçesiyle Hüsnü  Zeybekoğlu'na kırmızı kart gösterdi. Futbolculuk kariyerinde ilk kez kırmızı kart gören Hüsnü'nün soyunma odasında asla küfür etmediğini söylediği öğrenildi. 10 kişi kalan Isparta Davrazspor'da  bozulan moraller ve konsantrasyon eksikliği  Dumlupınar'ın ikinci golünün gelmesinde etkili oldu.

HAKEM KARARLARI YİNE ÇOK TARTIŞILACAK

Maçın ilk yarısında FİFA kokartlı Meliz Özçiğdem'in  Isparta Davrazspor aleyhine verdiği kararlar çok tartışıldı. Özellikle kırmızı kart gösterdiği pozisyonda küfür edilmediyse neye göre bu kartı çıkardığı anlaşılamadı. Taraftarı  çıldırtan kararlar sonrası yan hakeme  atılan pet şişeler nedeniyle maç  5 dakika durdu. oyuncularımızın taraftarı sakin olmaya çağırmasıyla maç yeniden başladı. Bu sırada teknik heyetten  Levent Hocayı da hakem tribüne gönderdi. 

ZİRVE YARIŞINDA ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

Maçın ikinci yarısında fırtına gibi esen Isparta Davrazspor, Murat Mert ve Lütfü Berk'le  golleri bularak üç puanı hanesine yazdırdı. Isparta Davrazspor 32 puanla lider Bucak Oğuzhanspor'un 2 puan gerisinde zirve mücadelesini sürdürdü.

 

Bu haber 762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...