Vali Günaydın Üzüm Pazarı esnafını ziyaret etti

25 Ocak 2017 17:56

Isparta’da göreve başladığı günden beri bulduğu her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Vali Günaydın dün Eski Üzüm Pazarı esnafını ziyaret etti.

Vali Günaydın, Tarihi pazarda çalışan esnaflarla sohbet edip çay içti. Ziyarette Vali Günaydın’a İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’da eşlik etti.

Esnafların talep ve önerilerini dinleyen Vali Şehmus Günaydın Eski Üzüm Pazarı esnafına bol kazançlar temennisinde bulunarak esnaflarımızın Isparta ekonomisinin temel taşı olduğunu söyledi.

Vali Günaydın “ Fırsat buldukça çarşılarımızda, mahallelerimizde, köylerimizde ve ilçelerimizde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Böylelikle herhangi bir sorun varsa yerinde görme fırsatı buluyoruz. Talep ve önerileri ilk ağızdan duymak çözüme daha hızlı ulaşmamızı sağlıyor. Isparta ekonomisinin temel taşı olan sizlerin görüş ve önerilileri de bizler için çok önemli. Bu tarihi atmosfer içinde geleneksel ahilik kültürünün devam ettirildiğini görmek mutluluk verici. Sizlere hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

Bu haber 652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...