“ITKM artık bitirilsin”

27 Ocak 2017 18:24

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta’nın kanayan yarası olan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatını artık kayyum ile Belediye’nin tamamlaması gerektiğini ifade ederek, “2 güç bir araya geldi. Isparta’nın yüz karası olan bu yerde artık zafer ilan edilmeli” dedi.

Kanal 32 ekranlarında yayınlanan Birebir programında  Saadet Partisi İl Başkanı Gençay, programda Isparta kamuoyu gündeminden hiç düşmeyen Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatını “Isparta’nın yüz karası” olarak nitelendiren Saadet Partisi İl Başkanı Gençay, “Başka bir ilde anlatsak Isparta’da bir bina var 20 senedir yapılmadı diye inanmazlar. Burası Isparta'nın yüz karası haline geldi. Buradan sadece Saadetliler değil, AK Partililer, MHP'liler, CHP'liler, Demokratlar şikayetçi. Yaşlılar, gençler şikayetçi. Isparta'nın merkezinde 20 yıldır atıl durumda olan bir bina. Biz tüm Ispartalıların olduğu gibi buranın biran evvel bitirilmesini istiyoruz. Siyasi kaygılardan uzak olarak artık kayyum heyeti ile belediye de bir araya geldi. İkisi de büyük bir güç. Yaptıkları işbirliğini artırarak, şu işi artık bitirsinler. Ticaret ve Kültür merkezinde zafer ilan etsinler." diye konuştu.

Isparta Belediyesi'nin Çünür'e yapmayı hedeflediği yeni otogar projesine de değinen Gençay, "Yeni otogarı destekliyoruz. Engellemeye gerek yok. Daha önce de başka şeyler için engellemeler yapıldı daha sonrasında ise iyi ki yapılmış denildi. Örnek verecek olursak Sayın Mehmet Aybatılı döneminde Ayazmana yapıldı eleştirildi. Sayın Yusuf Ziya günaydın döneminde Gökçay yapıldı eleştirildi. Ancak sonrasında herkes buralardan faydalandı. Şimdi de aynı durumu yaşıyoruz. Yeni otogar Isparta'ya bir ihtiyaç. Biran evvel yapılmasını istiyoruz. Çünkü Isparta'ya lazım bir şey" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 586 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...