“Türkiye´nin Gül Bahçesi” Isparta, EMITT Fuarı´nda!

28 Ocak 2017 12:18

Dünyanın en büyük 5 fuarı arasında yer alan İstanbul EMİTT Fuarında  Isparta’nın doğa ve tarihi güzellikleri de tanıtılıyor.

İstanbul EMİTT Turizm Fuarı, önceki gün gerçekleştirilen açılışla başladı. Fuarda Isparta’nın değerleri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eğirdir, Yalvaç, Güneykent Belediyeleri gibi kurumlar sayesinde dünyaya tanıtılıyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMİTT’in bu yıl 21’inci düzenlendi. İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışı dün gerçekleştirildi. Fuar 29 Ocak’a kadar gezilebilecek olan fuarda Isparta’nın doğa ve tarihi güzellikleri de tanıtılıyor. Fuarda Isparta’nın değerleri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eğirdir, Yalvaç, Güneykent Belediyeleri gibi kurumlar sayesinde dünyaya tanıtılıyor.

Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, fuarda açtıkları standı sosyal medyadan paylaşarak, “İstanbul Emitt Turizm Fuarında Isparta- Burdur stant alanında yerimizi aldık. Fuara katılım sürecinde olurlarından dolayı Sayın Isparta ve Burdur Valilerimize, BAKA ajansımıza kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Stant başında güle davetiye çıkaran ekibimiz Ahmet ve Ramazan Beye ayrıca teşekkür ediyor, tüm dostları standımıza bekliyoruz. Fuar pazar gününe kadar devam edecektir. Görüşmek üzere” dedi.

FUARDA BİRÇOK ÜLKE YER ALIYOR

Fuara katılımcı ülkeleri şöyle: A.B.D, Afganistan, Almanya, Andora, Angola, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, B.A:E, Bahreyn, Birleşik Krallık, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Ermenistan, Fas, Filipinler, Filistin, Fransa, Guatemala, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Honduras, Irak, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Karadağ, Katar, Kazakistan, Kenya, Kıbrıs, Kırgızistan, Kore, Kosova, Kuveyt, Letonya, Liberya, Libya, Lübnan, Macaristan, Madagaskar, Makedonya, Malawi, Maldivler, Meksika, Mısır, Moğalistan, Moldova, Monako, Nepal, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Ruanda, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovenya, Sudan, Suriye, Suudi Arabistan, Swaziland, Tanzanya, Tayland, Tunus, Uganda, Ukranya, Ürdün, Yemen, Yunanistan

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...