Başkan Özmeral’den okullarına destek istediler

24 Aralık 2012 18:45

Eğirdir Yazla Mahallesi’nde bulunan Mustafa Çetinkaya İlköğretim Okulu Aile Birliği Heyeti, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret etti.

Ziyarette Okul Aile Birliği Heyeti, Belediye’nin yaptığı faydalı ve güzel çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

Mustafa Çetinkaya İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Cengiz Çelik, Başkan Yardımcıları Adnan Kılınç ve Mehmet Kınağ ile birlikte Başkan Özmeral’e yaptıkları ziyarette, “Başkanım, güzel ilçemiz için yaptıklarınızı görmemek mümkün değil. Her şeyden önce su fiyatlarına yine zam yapmadığınızı öğrendik. 4 yıl önce elektrik parasından çok su parası ödüyorduk. Şimdi 100 TL’ye yakın elektrik parası öderken, 20-25 TL su parası ödüyoruz. İlk geldiğinizde su fiyatlarını yarıdan aşağıya çektiniz ve 4 yıldır da su fiyatlarına hiç zam yapmadınız. Allah sizden razı olsun. Ayrıca güzel Eğirdir’imiz En Temiz Kent ödülüne layık görülmüş. Bunda da sizin büyük emek ve gayretleriniz var. Su Şenlikleri, Şiir Akşamları, Triatlon Müsabakaları ve Motosiklet Şenlikleri de ilçemize ayrı bir renk katıyor. Altınkum Plajımızın ücretsiz hale getirilmesi herkesin dikkatini çekiyor. Belediye’mizin çok yönlü ve samimi çalışmalarından dolayı size teşekkür etmeye geldik” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Özmeral, ziyaretteki manalı sözler karşısında duygulandı. Başkan Özmeral, “Belediye hizmetlerini kendimiz için yapmıyoruz. Ne yapıyorsak halkımızın iyiliğine yapıyoruz. Bizi eleştirenlerin de iliğine yapıyoruz. Önceki yıllarda yapılan faaliyetler önümüzdeki yılda da yapılacak.  Su fiyatlarına önümüzdeki yılda da yine zam yapılmayacak. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti ve duygulandırdı. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mustafa Çetinkaya İlköğretim Okulu Aile Birliği Heyeti okulun bazı ihtiyaçları için Başkan Özmeral’den destek istedi. Başkan Özmeral, Okulun salonunda sahne yapımı için yardımcı olacağını ve diğer ihtiyaçlarının giderilebileceğini belirterek heyeti sevindirdi.

Bu haber 820 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...