DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne Mahmut Berber atandı

3 Şubat 2017 18:15

DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun’un görevi sona erdi. 20 Ağustos 2014 tarihinde DSİ 18. Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Adem Coşkun 01 Şubat 2017 tarihli DSİ Genel Müdürlüğü yazısıyla sona erdi. Coşkun’un yerine Mahmut BERBER'in atandığı öğrenildi.

Adem Çoşkun ise şu ifadeleri kullandı; ''20 Ağustos 2014 tarihinde başladığım DSİ 18. Bölge Müdürü görevim 01 Şubat 2017 tarihli DSİ Genel Müdürlüğümüz yazısıyla sona ermiştir. Görevim boyunca teslim aldığım Bayrağı en yukarıya taşımaya çalıştım. Bu Bayrağı en yukarı çıkarmanın gururunu taşıyorum. Bu görevi yaparken emeğini esirgemeyerek bana yardımcı olan tüm personelime teşekkürler ediyorum. DSİ 18. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Sayın Mahmut BERBER'i tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Ben haklarımı helal ediyorum, sizlerde haklarınızı helal ediniz.

Saygılarımla....''

YENİ MÜDÜR MAHMUT BERBER

Mahmut Berber Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nden Ankara 5. Bölge Müdürlüğü emrine atanmış ardından burada 6 yıl barajlar şube müdürlüğü görevini yürütmüştü. Son 1 yıldır da bölge müdür yardımcılığı yapan Berber, son olarak Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdürlüğü yapmıştı. Berber'e yeni görevinde başarılar dileriz..

Bu haber 600 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...