Engellilerin istihdam sorunları masaya yatırılıyor

24 Aralık 2012 18:51

SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hayata geçirilen ‘Bez Bebek geri geliyor’ Projesi çerçevesinde yarın düzenlenecek programda Engellilerin istihdam sorunları ve çözüm yolları ele alınacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hayata geçirilen ve 4 aydır çalışmaları süren ‘Bez Bebek geri geliyor’ Projesi’nin Sergisinin açılmasının ardından şimdi de hem söz konusu projenin değerlendirilmesi hem engellilerin istihdam soruları masaya yatırılıyor. Bu konudaki program yarın saat 10.30’da SDÜ İlahiyat Fakültesi Hafız İbrahim Demiralay Amfisinde gerçekleştirilecek.

Söz konusu programın düzenleyicisi SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel; “BAKA Genel Sekreteri sayın Tuncay Engin ile İşkur İl Müdürü sayın Hüseyin Ergin’in de katılarak konuşma yapacakları programımızda hem engellilerimizin istihdam sorunları ve çözüm yolları ele alınacak hem de Bez Bebek Geri Geliyor Projemizin genel bir değerlendirmesi yapılacak. Programımızın sonunda ise, Projemizin bu duruma gelmesinde çalışmalar yapan engellilerimize ve diğer katılımcılarımıza sertifikaları verilecek. Ayrıca, projemize katkıda bulunan resmi ve özel kurum ve kuruluşlara da teşekkür belgeleri verilecektir” dedi. 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...