Gönen ve Keçiborlu’da ‘Aile İçi İletişim’ Semineri

25 Aralık 2012 18:36

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile İçi İletişim, Evlilik Öncesi Danışmanlık ve Aile Planlaması seminerlerine Gönen ve Keçiborlu ilçelerinde devam etti.

Halk Sağlığı Müdürü Kişioğlu açıklamasında; “Aile, çekirdek olarak iki kişiden oluşan, ileride çocukların da eklendiği toplumun temel taşıdır Evlik kendine ait sosyal ve psikolojik sınırları olan bir kurumdur. Bu sınırlar iyi öğrenildiği zaman evlilikte iyi yürür. Evlilik hayata aktarılması gereken bir projedir. Bu projenin iki ortağı bulunmakta ve her iki tarafında sevgi, emek ve sosyal sermayesini bu ortak projeye yatırması gerekmektedir.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerimizin daha başlangıçta evlilik kurumunun özelliklerinden haberdar olması ve hayat boyu sürecek sağlıklı birliktelikler kurabilmeleri, anne- babalığa manevi hazırlığı ve yeni evlenen çiftlerin Aile İçi İletişim, Evlilik Öncesi Danışmanlık ve Aile Planlaması danışmanlığı ile gençlerimizin evlilik öncesi dillendiremedikleri sorularına cevap bulmalarına yardımcı olmak amacı ile Halk Sağlığı Müdürlüğümüz organizasyonunda Psikolojik Danışma Merkezimiz çalışanlarının öncü ve yönlendirici çabalarıyla "Sev, Değer Ver, Paylaş" sloganıyla yürüttüğümüz eğitimler Aksu ve Yenişarbademli İlçelerimizde başlayarak Ş.Karaağaç-Gelendost-Senirkent-Uluborlu-Atabey-Eğirdir İlçelerimizde ve son olarak da 20.12.2012 tarihinde Gönen ve Keçiborlu İlçelerimizde halk seminerleri düzenlenmiş ve böylelikle 2012 yılı içerisinde İlçelerimizde planlanan "Evlilik ve Aile İçi İletişim" konulu seminerlerimiz tamamlanmıştır” ifadelerine yer verdi

Bu haber 601 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...