Uluborlu Belediye Başkanı Ünverdi Yeni Sanayi Sitesi projesini tanıttı

7 Şubat 2017 16:09

Uluborlu Belediye Başkanı Ünverdi, 2 ay önce imar planına işlenen ve Meclisin onayından geçen yeni küçük sanayi sitesini tanıtmak için bir toplantı düzenledi. Toplantıda esnafın kooperatif kurarak kendi işyerini kendisini kurması ve inşa etmesi yönünde karar alındı.

Yaklaşık 2 ay önce imar planına işlenen ve Uluborlu Belediye Meclisi’nin onayından geçen Taşköprü Mahallesi’nde yeni çevre yolunun kenarında belirlenen Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin tanıtımı ve bilgilendirilmesi toplantısı önceki gün Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi tarafından yapıldı.

Toplantıya Uluborlu Uluborlu Esnaf ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı. Yapılan toplantıda esnafın kooperatif kurarak kendi işyerini kendisini kurması ve inşa etmesi yönünde karar alındı.

Ünverdi, “Küçük Sanayi Sitelerine devletçe altyapı inşaatlarının tamamı, üstyapı inşatlarının ise % 60’ine kadar olan kısmı kredilendirilerek destek ve teşvik vermektedir. Kredi Şartları ise % 2 faiz oranı ile 2 yılı ödemesiz toplam 13 yıl geri ödemeli olarak verilmektedir” şeklinde konuştu.

Bu haber 598 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...