Isparta TED ailesinden büyük TEOG başarısı

10 Şubat 2017 17:58

23-24 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG-1 sınavında 54 öğrenci tüm derslerde gösterdiği %90 başarı ile TED Koleji'ni ve ailelerini sevindirdi.

TED Isparta Koleji ortaokul zümresi genç, dinamik, disiplinli ve özverili çalışmaları ile eğitimde marka olduğunu kanıtlayarak il çapında büyük bir başarıya daha imza attı.

Öğrenciler ve öğretmenler göstermiş olduğu bu başarının haklı gururunu yaşayan okulda Kurucu Temsilcisi Mustafa Çobaner, Genel Koordinatör ve Lise Müdürü Hayrettin Bilge ve Ortaokul Müdürü Hüseyin Avni Şataf ,öğretmenler ve öğrencilerle birlikte TEOG başarı pastasını keserek başarı ve gururu en çok hak edenlerle paylaşmış oldular.

Ortaokul Müdürü Hüseyin Avni Şataf öğrencilerin ne kadar zorlu bir süreç içerisinden çıktıklarını bildiğini ve bu zorlu süreci en kolay şekilde geçirmek için etütler ve hafta sonu kurslarıyla öğrencilerin yanında olduğunu da iletti.

''TED ailesi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarını kutlar ve 2.TEOG sınavında da bu başarılarını göstereceklerine inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.'' Dedi.

 

 

Bu haber 485 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...