Eğirdir´in Futsal Yıldızlarından, Başkan Şengöl´e ziyaret

11 Şubat 2017 10:27

Futsal Yıldızlar İl Üçüncüsü Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu Futsal Takımı, Başkan Şengöl'e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 6 Ocak - 8 Şubat tarihleri arasında A. Melih Doğan Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan Yıldız Erkekler Futsal müsabakaları sonucunda İl 3’üncüsü olan Süleyman Demirel Ortaokulu Futsal Takımı  oyuncuları, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Ali Rıza Akbay "Başkanımız sağolsun bizim her işimize koşturuyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Isparta 'da düzenlenen futsal müsabakalarında çok güçlü rakiplerle ve sponsorlarla kısıtlı bütçemiz ve belediyemizin destekleri ile mücadele ettik. Belki daha iyi derece de alabilirdik ama okul olarak gücümüz buna yetti. Başta siz Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e, öğrencilerime ve büyük özveri ile çalışan beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Özongun'a huzurlarınızda teşekkür etmek istedim.  Eğitime ve spora verdiğiniz desteklerin dışında Eğirdir'imize kazandırdığınız Cittaslow belgesi içinde sizi tebrik ederim" dedi.

Başkan Şengöl ise okul takımının başarısından mutlu olduğunu dile getirerek " Biz okullarımızın her zaman yanındayız. Belediyemiz imkanları doğrultusunda destek vermeye de devam edeceğiz. Benim Belediye başkanlık koltuğunda olmamda en büyük etken çocuk yaşlarda Gençlikspor yöneticiliği yapmamdan gelmektedir. Hayatımda hiç topa vurmayan bir insan olarak, bu tür faaliyetlere verilen desteklere önem veriyorum. Biz bütün okullarımıza ve kurumlarımıza otobüs desteği veriyoruz, yeter ki saygı ve sevgi olsun. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Önemli olan bu tür organizasyonlarda derece almakta değil benim düşüncem o turnuvada Eğirdir'in adını duyurmak bulunabilmekte bir o kadar da önemli." dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...