Sağlık Hizmetleri MYO´dan Başkan Şengöl´e Teşekkür

11 Şubat 2017 10:29

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim görevlileri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamımda ziyaret ederek, Okula verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Isparta'da eğitim kurumlarına verdiği desteklerden dolayı takdir toplayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Muhammet Bener, Asuman Kocakaya ile birlikte öğretim görevlileri Muammer Salim, Hulusi Alp ve Büşra Süngü, Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün okula verdiği ulaşım ve etkinliklerdeki desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Ziyarette konuşan Ömer Şengöl; "Okullarımıza ve eğitim kurumlarımıza belediyemizin imkanları doğrultusunda menfaat beklemeksizin Eğirdir'in menfaatleri doğrultusunda yardımcı olmaya devam ediyoruz. Tabi bu yardımlar bir yardımlaşmanın gönüllüğün eseridir. Bende hepinize ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Heyet ziyarette ayrıca Gölbelde Limited Şirketi Müdürü Osman Coşkunsu'ya ve Şirket Araç sorumlusu Adanan Deveci'ye de desteklerinden dolayı teşekkür ederek birer plaket hediye ettiler.   

 

 

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...