Davrazspor : 2 Serik Belediyespor:2

14 Şubat 2017 16:41

Isparta Davrazspor, lider Bucak Oğuzhan Belediyespor'la arasındaki 6 puanlık farkı 3'e indirmenin hesaplarıyla çıktığı Serik Belediyespor maçında taraftarını üzdü. Mutlak üç puan parolasıyla ve hoca değişikliğiyle Serik Belediyespor'u evinde ağırlayan Isparta Davrazspor'u taraftar da yalnız bırakmadı. Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da soğuk havaya rağmen takıma destek olmak için tribüne geldi.

Herkes  baskıyla maça başlayacağını sanarken, Isparta Davrazspor  maça çok tutuk başladı. Savunmada ki aksaklıklar daha ilk dakikalarda kendini gösterdi ve nitekim henüz 10. dakikada  savunmanın büyük hatasını değerlendiren Serik Belediyesporda Ahmet topu boş ağlara gönderdi 0-1,

Bu golden sonra Isparta Davrazspor'un atağa kalkması beklenirken tutuk futbol sürdü . Orta saha ve defans bloğu arasında neredeyse hiç yardımlaşma yokken, maçın 42. dakikasında yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen Abdullah'ın fileler gönderdiği top sonrası orta hakem orta noktayı gösterince durum 1-1 oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayacağı beklenen Isparta Davrazspor'un oyun sisteminde yine hiç bir değişiklik yoktu. Taraftarın desteği de takımı ateşlemeye yetmedi. 65 dakikada kaleci  Sofu'nun Serikli oyuncuya müdahalesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterirken, Vili İsiani kalecimizi ters yatırarak takımını öne geçirdi.

Isparta Davrazspor geriye düştüğü maçın son  bölümlerinde kalesinde ani ataklar gördü.  86. dakikada köşe vuruşunda  defans oyuncusu Barış kafa şutuyla topu ağalara göndererek durumu eşitledi. Bu dakikadan sonra Isparta Davrazspor atak geliştirmek istese de başarılı olamadı ve maçı 2-2 eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Bucak Oğuzhanspor  38 puanla liderliğini korurken , Kepez Belediyespor Dumlupınar'ı deplasmanda 2-1 yenerek puanını 34'e yükseltti ve ikinci sıraya oturdu.  Tutuk futboluyla tek puana razı olan Isparta Davrazspor ise 33 puanla  üçüncü sıraya geriledi.       

 

Bu haber 824 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...