Gönen Belediyesine araç takviyesi

17 Şubat 2017 18:27

Isparta'nın Gönen ilçesi Belediyesi araç filosuna kazandırılan vidanjör, traktör, greyder, kepçe, itfaiye ve süpürge makinesinin açılış töreni yapıldı.

Törene TBMM Plan Bütçe ve Komisyon Başkanı Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Güneykent Belediye Başkanı  Fahretdin Gözgün, Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan bir konuşma yaptı. Daha sonra AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç kürsüye gelerek halka hitap etti.

Bilgiç, “İnşallah bu araç parkı Gönen’imize hayırlı olur, kazasız belasız hizmetler olur. Bu araç filosu yetmez, sizlerin gayretleriyle ve bizlerinde destekleriyle vatandaşlarımıza çok daha iyi hizmet edebileceğimiz daha güçlü araç parklarında açılışlarını önümüzdeki günlerde inşallah beraber idrak edeceğiz. Ispartalı ve Gönenli hemşerilerim hizmetin en iyisini hak ediyor. İnşallah en kısa sürede çocuklarımıza okul öncesi bir anaokuluna kavuşturacağız.

Önümüzdeki süreçte Meslek Yüksekokulunu daha da geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu bağlamda nasip olursa bir Kredi Yurtlar Kurumu yurdunu da en kısa sürede programa alarak Gönen’imize kazandıracağız” dedi.

 

Bu haber 552 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...