DAVRAZ’da MOTOSNOW heyecanı bugün başlıyor

18 Şubat 2017 10:55

Kar üzerinde motosiklet yarışı olarak bilinen Motosnow heyecanı Akdeniz’in incisi Davraz Kayak Merkezinde yaşanacak.

Davraz Motosnow yarışı 18 – 19 Şubat 2017 tarihlerinde Isparta’da start alıyor. Türkiye Motosiklet Federasyonunun etkinlik takviminde yer alan Davraz Motosnow yarışı, ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde düzenlenecek.

18 – 19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Davraz Motosnow yarışına ülkemizin çeşitli bölgelerinde gelecek olan 70’in üzerinde yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye’nin en iyi motosiklet yarışçılarını bir araya getirecek olan yarış organizasyonunda sporcular, izleyenlere Davraz Kayak Merkezi’nde hazırlanan parkurunda adrenalin dolu bir gün yaşatacaklar. 

Isparta Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Isparta Enduro Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan şampiyona için Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışmacılar, Isparta’nın muhteşem doğası içinde kıyasıya mücadele edecekler.

Ezilmiş kar yapısına sahip parkur, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Motosnow heyecanı yaşatacak. İlk resmi yarışlar 2014 yılında Davraz Kayak Merkezinde gerçekleştirilmiş, organizasyon tam not almıştı.

Kar üzerinde yarışlar için hazırlıklar devam ederken Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yarışlara tüm Isparta halkını davet etti.

 

ETKİNLİK TARİHİ : 18 – 19 ŞUBAT 2017

ETKİNLİK ALANI               : DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

TEKNİK TOPLANTI           : 18 ŞUBAT 2017 SAAT: 10.00

DENEME TURLARI           : 18 ŞUBAT 2017 SAAT: 12.00

YARIŞMA                             : 19 ŞUBAT 2017 SAAT: 10.00

 

Bu haber 545 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...